Informație de contact

Suport informațional:

1310

+373 22 270-044

Program de lucru: luni - vineri, 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei - pe locul IV din 19 echipe participante la Spartachiada 2022

23 Mai 2022
Între 21-22 mai 2022, echipa Î.S.”Poșta Moldovei”, formată din angajații administrației, oficiilor poștale din mun. Chișinău, centrelor poștale Strășeni, Căușeni, Orhei, Cantemir și Florești au participat la ediția a XIX-a a Spartachiadei organizată în comun cu Federația Sindicatelor din Comunicații. Astfel, angajați din diferite subdiviziuni ale întreprinderii s-au manifestat în cadrul a cinci probe de sport: volei mixt, mini fotbal, tenis de masă, joc de dame și șah.
 
La evenimentul sportiv, au participat și echipe din cadrul instituțiilor S.A. ”Moldtelecom”, Agenția Servicii Publice (ASP), Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), Serviciul Național de Management al Frecvențelor Radio (SNFMR), S.A. ”Orange”, Î.S. ”Radiocomunicații” și Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM).
 
La festivitatea de deschidere a Spartachiadei au fost prezenți domnul Roman Cojuhari, administrator al Î.S. ”Poșta Moldovei”, Elizaveta Iurco, președintele Federației Sindicatelor de Comunicații din Moldova și reprezentanți ai întreprinderii.
 
Scopul desfășurării spartachiadei a fost promovarea unui mod sănătos de viață în colectivele salariaților întreprinderilor din domeniul telecomunicațiilor. În mesajul său de salut, domnul Roman Cojuhari a menționat importanța desfășurării unor astfel de evenimente, acestea fiind un imbold pentru dezvoltarea atât fizică, cât și intelectuală a angajaților din domeniul poștal.
 
Conducerea întreprinderii, împreună cu toți invitații prezenți la eveniment, a urat mult succes participanților, menționând că astfel de evenimente promovează spiritul de echipă, modul sănătos de viață, dar și buna dispoziție.
 
Pe data de 22 mai, după finalizarea competițiilor, s-au făcut totalurile, s-au înmânat cupele și diplomele echipelor câștigătoare.
 
În urma evaluării prestației sportivilor de către un colegiu profesionist de arbitri, echipa Poștei Moldovei s-a clasat la toate probele de sport pe locul al IV-lea, din 19 echipe participante.