Informație de contact

Suport informațional:

1310

+373 22 270-044

Program de lucru: luni - vineri, 08:00 - 17:00

Un nou oficiu poștal renovat în satul Bardar

19 Mai 2022
Astăzi 19 mai 2022, încă un oficiu poștal  și-a deschis larg ușile pentru locuitorii din satul Bardar. Locuitorii satului spun că sunt extrem de bucuroși că oficiul poștal a fost renovat, și că acum vor putea beneficia de serviciile poștale în condiții mult mai bune.
 
Oficiul poștal MD-6811 la fel ca și alte oficii a fost dotat cu echipament modern necesar pentru deservirea clienților la cel mai înalt nivel. Personalul calificat își va dedica toate cunoștințele și experiența pentru deservirea calitativă a  clienților. Oficiul poștal va presta întreg spectrul de servicii poștale destinate atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.
 
Cu un cuvânt de mulțumire s-a adresat șefa oficiului poștal: „Ținem să mulțumim din tot sufletul administrația Î.S .„Poșta Moldovei” și primăriei satului Bardar pentru renovarea acestui oficiu. De astăzi, condițiile de muncă ale salariaților noștri vor fi la nivel, respectiv și deservirea va fi calitativă, iar clienții vor fi mulțumiți”, a menționat Feodosia Ursu.
 
Oficiul va activa conform programului de muncă, de la orele 08:00 până la 17:00, sâmbătă și duminică sunt zile libere.
 
Vă așteptăm mereu cu drag!