Informație de contact

Suport informațional:

1310

+373 22 270-044

Program de lucru: luni - vineri, 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei, mai aproape de tine cu un nou oficiu poștal

17 Mai 2022
Poșta Moldovei continuă modernizarea rețelei poștale. Astfel, astăzi, 17 mai, un nou oficiu poștal și-a deschis larg ușile pentru locuitorii din comuna Stăuceni.
 
La inaugurarea oficiului poștal au fost prezenți domnul Roman Cojuhari, administrator al Î.S ”Poșta Moldovei”, invitatul de onoare, domnul Sergiu Lazarencu, deputat al Fracțiunii parlamentare "Partidul Acțiune și Solidaritate", domnul Alexandru Vornicu, primar al comunei Stăuceni, dar și locuitori ai comunei.
 
Noul oficiu poștal este dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților. În noul oficiu, echipa este la dispoziția clienților pentru a-i ajuta să beneficieze de serviciile poștale de care au nevoie.
 
Potrivit administratorului întreprinderii, renovarea oficiilor poștale este o prioritate și are menirea de a oferi cetățenilor servicii de calitate. Adresându-se către lucrătorii poștali ai noului oficiu, domnul Roman Cojuhari a menționat: ”Totul se face pentru confortul cetățenilor. Pentru noi e important să creăm comoditate și accesibilitate la prestarea serviciilor poștale. Sper, să vă bucurați de noul oficiu și să deserviți în continuare calitativ locuitorii din Stăuceni”.
 
Domnul Sergiu Lazarencu a felicitat conducerea întreprinderii, dar și administrația publică locală pentru colaborarea rezultativă și a urat mult succes în continuare angajaților oficiului poștal.
 
La rândul său primarul comunei Stăuceni, domnul Alexandru Vornicu, a menționat: ”Deschiderea unui nou oficiu poștal este un moment de mândrie pentru noi, iar faptul că locuitorii au reacționat pozitiv la această noutate, denotă faptul că oamenii au nevoie de serviciile Poștei Moldovei, au nevoie de o infrastructură modernă și accesibilă”.
 
Pentru accesibilitatea serviciilor poștale, conducerea întreprinderii continuă să extindă, la nivel național, proiectul de deschidere și renovare a oficiilor poștale, fapt care permite să fim tot mai aproape de toți locuitorii Republicii Moldova.